Nijntje

nijntje kookboek

7 september 2019 | Amsterdam

In ‘eten met nijntje’ staan vijf nijntje-verhalen over eten én veertig nieuwe, aansluitende recepten van Samuel Levie. Een kleurrijk boek waarbij jonge kinderen met behulp van nijntje worden gestimuleerd tot het proberen van nieuwe smaken.

Volg nijntje op Facebook voor nog meer nieuwtjes.

eten met nijntje

Samen met culinair schrijver en vader Samuel Levie hebben we een nieuw nijntje lees- en kookboek gemaakt. Vanaf 9 september is ‘eten met nijntje’ verkrijgbaar in de boekhandel en online.

De recepten en tips in ‘eten met nijntje’ zijn een inspiratiebron voor ouders die hun kinderen willen laten proeven dat groenten lekker zijn. De gerechten zijn eenvoudig om te maken, gezond, voornamelijk vegetarisch en vooral erg lekker! Heerlijk voor de hele familie, maar bij uitstek geschikt voor dreumesen, peuters en kleuters. In de vijf korte verhalen in het boek leren nijntje en haar vriendjes kinderen meer over eten en waar het vandaan komt.

Op 9 november om 10:00 uur is er een nijntje proeverijtje met chef-kok Samuel Levie bij boekhandel Paagman in Den Haag (Frederik Hendriklaan 217). Proef verschillende hapjes uit het nieuwe nijntje kookboek en doe mee aan nijntjes grote groenten quiz. Kom je ook? Het aantal plekken voor de proeverij is beperkt, dus schrijf je hier snel in!

© Mercis bv