Nijntje

kom logeren in de nijntje-kamer van Stayokay

10 mei 2017 | Urecht

De nijntje-kamer is een familiekamer waar je met 4 personen kunt verblijven. De kamer is volledig gedecoreerd in nijntje-stijl en voorzien van een eigen sanitair en een speelgoedkist vol nijntje-spullen. 

Volg nijntje op Facebook voor nog meer nieuwtjes.

droom weg onder een nijntje-sterrenhemel

De vierpersoonskamer van Stayokay Utrecht-Centrum is permanent te boeken en staat volledig in het teken van nijntje. Zo vind je in de kamer nijntje-lampen, een nijntje-zitzak en natuurlijk nijntje-beddengoed en -handdoeken. 's Avonds droom je weg onder een ware nijntje-sterrenhemel.

Het hostel ligt aan de Neude, in het centrum van Utrecht en op loopafstand van het nijntje museum. Daarnaast liggen ook de Dom, de Oudegracht, de winkelstraten en veel leuke terrasjes om de hoek. 

De nijntje-kamer is hier online te reserveren. Kosten vanaf € 129 per nacht. Deze prijs is inclusief opgemaakte bedden, nijntje-douchegel en -shampoo, uitgebreid ontbijt op echt nijntje-servies, een verrassing voor de kinderen en een familietoegangskaart voor het nijntje museum, waarmee je altijd met voorrang naar binnen mag, óók als het museum volgeboekt is. Een babybedje is op aanvraag beschikbaar.

© Mercis bv